Italia paljasti todisteet, Avoimet Rajat NGO vastanottaa pakolaisia ihmissalakuljettajilta.

Italian hallitus on julkistanut valokuvatodisteen minkä väitetään esittävän Saksalaisen NGO Jugend Rettet pakolaispelastusryhmän tekemässä yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa

Jugend Rettet, NGO organisaatiota joka operoi missionaan etsiä ja pelastaa  (SAR) tehtäväalueellaan Libyan rannikolla on syytetty yhteistyöstä ihmissalakuljettajien kanssa Italialaisen syyttäjän toimesta. Viranomaiset ovat nyt julkaissseet valokuvia joiden he väittävät todistavan että Jugend Rettet aluksen ”Iumenta” oli hyvin lähellä salakuljettajien venettä, Die Welt raportoi.

Vain viikko sitten italian viranomaiset takavarikoivat ”Iuventa” aluksen NGO,lta ja on siitä lähtien tehnyt tiettäväksi että vähintään 15 joukkoon liittyvää aktivistia ovat aktiivisesti tutkinnan kohteena yhteistyöstä ihmissalakuljettajien kanssa.

Syyttäjä Ambrogio Cartosio sanoi: “Todisteet ovat vakavia. Meillä on todisteet tapaamisesta salakuljettajan joka oli yhdessä laittomien pakolaisten ja Iumentan miehistön jäsenten kesken.

Cartosio lisäsi että aikana kun pakolaisia pelastava laivaa tarvittiin he vain poimivat heille tuodut pakolaiset, Cartosia kertoi ”saatettiin salakuljettajien toimesta ja luovutettiin ”Iumentalle” lähellä Libyan rannikkoa”.

 

Jugend Rettet on puolustautunut itseään väitteitä vastaan sanoen olevansa ”oikeistolaisten hakkereiden” kohteena, jotka muuttivat heidän laivansa sijaintia saadakseen näyttämään siltä että he operoisivat Libyan vesillä.

Proactiva Open Arms, Espanjalaisperäinen pakolaispelastaja NGO organisaatio on myös ollut vaikeuksissa tällä viikolla Italian viranomaisten kanssa jotka väittävät heidän toimineen Libyan aluevesillä rikkoen uuden NGO koodin toimintasääntöjä jotka ovat Italian hallituksen hyväksymiä, joita useat NGO organisaatiot mukaanlukien Jugend Rettet ja Lääkärit Ilman Rajoja (MSF) kieltäytyivät allekirjoittamasta.

Espanjalaiselta NGO laivalta “Golfo Azzurro” kiellettiin pääsy Italian satamiin ja miehistö piti poimia eri laivaan Maltan rannikolla päästäkseen maihin.

Tähän mennessä tänä vuonna yli 100 000 pakolaista on saapunut Italiaan Pohjois Afrikasta, monet Pakolaismyönteisten NGO organisaatioiden ”pelastamina”. Euroopan rajavalvonta Frontex on väittänyt NGO organisaatioiden toimien olevan kuin ”vetovoimatekijä” rohkaisten lisää pakolaisia yrittämään usein tuhoisaa matkaa.

Pakolaisuusmyönteiset ryhmät ovat lausuneet pelastavansa vainoa ja konflikteja pakenevia yksilöitä vaikka Yhdistyneet Kansakunnat ovat myöntäneet että valtaosa pakolaisista tulee eurooppaan taloudellisista syistä.

Ryhmät ovat myäs argumentoineet naisia ja lapsiakin olevan pelastetuissa veneissä vaikka raportit ovat osoittaneet monien näistä pakolaisista pakotetun seksiorjuuteen heti saavuttuaan Eurooppaan.

Lähde:
http://www.breitbart.com/london/2017/08/10/italy-releases-alleged-evidence-pro-migrant-ngo-collaborating-people-smugglers/
Mainokset