Soros Rahotteinen  Tunisialainen NGO Komensi Kalastajat Estämään ”Defend Europe” Laivan Satamaantulon

defend

Useat kalastajat Tunisialaisessa Zarzisin satamakaupungissa estivät Eurooppalaislaiva Defend Europa ”C-Starin” tankkaamisen väittäen laivan ja sen tehtävän seurata  NGO järjestöjen pakolaispelastuksia olevan rasistinen.

Tunisian kalastajajärjestöön kuuluva kalastaja esti Defend Europe aluksen lähestymisen satamaan sunnuntaina. Kalastusjärjestön johtaja Chamseddine Bourassine sanoi: Se on vähin mitä voimme tehdä sille mitä välimerellä on tapahtumassa satamavirkailijan sanoessa”Mekö laskisimme rasisteja tänne? Ei koskaan” L’ Express raportoi.

Kutsu laivan estämiseksi käyttää Tunisialaista satamaa tuli perjantaina Tunisian Taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien forumilta (FTDES), vasemmistolaiselta NGO järjestöltä joka julkisti lehdistötiedoitteen väittäen Defend Europen tehtävän olevan rasistinen.

He vaativat Tunisian hallitusta kieltäytymästä yhteistyöstä C-Starin miehistön kanssa, että kaikki merimiehet tuomitsisivat heidän toimensa ja että kaikki järjestöt ja ihmiset mobilisoitaisiin estämään tämän laivan pääsy Tunisian satamiin tai aluevesille.

FTDES on raportin sivu Ruotsalaisen SIDA kehitysyhteistyöjärjestön raportin sivu 17 mukaan vastaanottanut rahoitusta vasemmistolaiselta Unkarilais-Amerikkalaiselta George Sorokselta hänen Open Sosiety säätiönsa kautta aiemmin.

Toinen järjestö joka on aktiivisesti vastustanut Defend Europen missiota on UK,n äärivasemmistolainen NGO, Hope Not Hate, mikä on myös Soroksen Open Societyn rahoittama.

Monet hallitukset ovat kironneet Soroksen toimia ja hänen rahoittamiaan moninaisia massamaahanmuuttoa tukevia NGO järjestöjään. Kaikkein äänekkäin kriitikko on ollut Unkarin pääministeri Viktor Orban joka kutsuu NGO järjestöjä mafiaksi ja sanoo EU,n seuraavan Soroksen pakolaissuunnitelmaa.

 

Unkarin hallitus on myös hyökkäuksen kohteena uuden lainsäädäntönsä vuoksi joka voisi panna monet Soroksen NGO järjestöistä tilille ja pakottaa ne suurempaan läpinäkyvyyteen.

Muodikkaan oikeistolaisen kansallismielisten nuorten aloittama liike, Defend Europe missio on saanut yli 150 000 $ verkkosovelluksilla mutta on kärsinyt takapakkia koska kansallismielisiä on syytetty pakolaismyönteiseksi NGO,ksi.

Alunperin C-Staria viivytettiin Suezissa, ja jälleen Famagustan Kypproksenkreikkalaisessa satamassa kunnes vapautettiin elokuun 1.

Defend Europe väittää tehtävänsä olevan tarkkailla NGO alusten pakolaispelastuksia ja raportoida mahdollisesta yhteistyöstä ihmissalakuljettajien kanssa yhtä hyvin kuin upottaa hylätyt alukset kuluttaakseen ihmissalakuljettajien taloudellisia resursseja

Lähde:

http://www.breitbart.com/london/2017/08/08/soros-funded-tunisian-ngo-fishermen-block-defend-europe-ship-port/

Mainokset