Oikea roisto kipuavan sähkölaskusi takana

 

hitchensFrom part of Peter Hitchens Mail on Sunday Blog

Bitish Gas yhtiötä jota vastaan on hyökätty sähkön hinnan nostamisen vuoksi, voi vain sääliä. Vaikkakin on hämennetävää että kaasuyhtiö myy sähköä, faktat ovat aika yksinkertaisia.

British Gas ja muut voimayhtiöt nostavat hintojaan koska heillä on hullu hallitus. Vasemmiston uuden tolkuttoman, oikeiston takaaman ilmastolain johdolla, ja näennäisesti ilman vastarintaa parlamentissa, ollaan ohjamassa suoraan kohti jäävuorta.

Töysin käyttökelpoisia hiilivoimaloita kaikkialla maassa ajettaan alas hullujen vihersääntelyjen vuoksi ja räjäytetään jottei niitä voisi enään uudelleenavata

Joissain tapauksessa niitä on muutettu polttamaan USA,sta tuotettua haketta. Jos tästä olisi jotain etua (mikä on, öh,  todistamatta) se olisi välittömästi kuitattu pois valtavalla määrällä Intiaan ja Kiinaan askettäin rakennetuja uusia hiilivoimaloita.

Ydinvoimalat ovat hitaasti kuolemassa. Suunnitelmat niiden korvaamiseksi ovat toivottoman kaukana. Hallitus on olettanut että kasvava ero käytetyn ja tuotetun energian välillä voitaisiin täyttää uusilla kaasuvoimaloilla joita kukaan ei ole rakentanut.

Joten sensijaan se toivoo saavuttavansa tarpeensa kanaalin alta tuotavalla Ranskalaisella ydinvoimalla, mihin ei voi luottaa jos Ranska tarvitsee itse sitä enemmän; ja sähkö jota tuotetaan tuulella joka ei aina puhalla ja aurinko joka ei paista kaikenaikaa.

Se on tukien hinta aurinko ja tuulivoimalle joka pakottaa ylös sähkön hinnan. Kuten myös tarve kytkeä kaukaiset tuulimyllyt kalliisti verkkoon. On myös kustannuksensa perustaa erityisiä kenttiä Dieselgeneraattoreille estääkseen sähkökatkot jos kaikki muu pysähtyy.

Diesel?, Jees, tämä paholaismainen polttoaine jota yritämme häätää teiltämme voisi olla se joka pelastaa meidät joulupimennykseltä.

Nykyään, vihervero on pääsyy viimeisimpään hinnannousuun kasvattaen ainakin 73$ keskimääräistä 562£ sähkön vuosilaskua. Se tulee olemaan paljon enemmän. Voisi ajatella että sähköyhtiöt laittaisivat tämän isoilla kirjaimilla laskuihinsa. Sitten hallitus voisi ajatella uudelleen hullua lämpenemisdogmaansa, ja noudattaa järkevää energipolitiikkaa.

Lähde:

https://tallbloke.wordpress.com/2017/08/08/peter-hitchens-the-real-villain-behind-your-surging-electricity-bill/

Mainokset