Uusi Video Visualisoi Ilmastopetoksen 35 Sekunnissa

 

Olemme päässeet yli Yale 360 huijareista ennenkin esimerkiksi kun he esittivät äärimmäisen nöyristelevän haastattelun muutama vuosi sitten Katherine Hayhoen kanssa, tässä.

Näyttää siltä etteivät he luovuta. Tässä he esittävät uuden videon joka tarkoituksellisesti  esittää kuinka globaalit lämpötilat ovat nousseet viime vuosisatana:

 

 

 

image

 

Vain 35,dessä sekunnissa uusi video kuvailee kuinka äärimmäisesti lämpötila kussakin maailman 191 maassa on muuttunut viimeisen vuosisadan aikana.

FMI tutkija Antti Lipposen tekemä video käyttää NASA,n lämpötila-anomalia dataa näyttääkseen että vuosittaisista vaihteluista huolimatta yhteisöt kautta globen kokevat merkittävästi suurempia lämpöjä sitten 20 vuosisadan alun, raportoi FOX.

”Laaja trendi on hätkähdyttävän selvä,” kirjoittaa Vox. ”on tulossa kuumempaa ympäri maailman.

Video on viimeisin jonossa dataan perustuvia grafiikkoja jotka visualisoivat globaalin lämpötilan nousua ja ilmastonmuutosta tavalliselle yleisölle. Viime vuonna Readingin Yliopiston ilmastotieteilijä Ed Hawkinin GIF esitti globaalien lämpötilojen spiraloivan ylöspäin herättäen mielenkiintoa ja inspiroiden sarjaan muita ilmasto GIF.fejä. Nature Conservancyn visualisointi lajien liikkeistä  vastauksena ilmastonmuutoksen oli myös laajalti jaettu viime vuonna.

Lipponen on jakanut videotaan  käyttäen Flickr’s Creative Commonsia joka rohkaisee ihmisiä omaksumaan ja rakentamaan materiaalia.

http://e360.yale.edu/digest/new-video-visualizes-a-century-of-global-warming-in-just-35-seconds

Katsokaa tarkkaan Afrikan kirjauksia!

 

image

Ja sitten katsokaa kuinka vähän lämpötilatilastoja heillä on koko Afrikasta.

image

https://www.ncdc.noaa.gov/temp-and-precip/global-maps/201613?products[]=map-land-sfc-mntp#global-maps-select

 

Ja he kutsuvat sitä tieteeksi!

Lähde:

https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2017/08/08/new-video-visualises-climate-fraud-in-35-seconds/

 

Mainokset