Satuitko näkemään tämän valtamediasta. Tässä uutisotsikko: ”59 000 farmaria päätyi itsemurhaan yli 30 vuoden aikana minkä voi yhdistää ilmastonmuutokseen, kertoo tutkimus — Joka vuosi tuhannet Intialaiset farmarit…” Puhumme Intian valtiosta emmekä Amerikan  alkuperäisistä esi-isistämme. ”Joka vuosi tuhannet Intian farmarit päätyvät itsemurhaan. Nyt yksi tutkija,” ja se saa Washington Postin. Yhden idiootin ajattelemaan että ”se saattaa”, sillä voisi olla (se voisi olla myös hevonkukkua) olla jotain tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa.

 

“Tamma Carleton, Kalifornia Yliopiston Berkleyssä tutkija vertaili melkein viiden vuosikymmenen ajalta itsemurha ja ilmastodataa päätellen Intian lämpötilanvaihteluilla voivan olla ”vahva vaikutus” itsemurhalukuihin kasvukauden aikana. … Carletonin löydökset ovat erityisen huolestuttavia ja tulevat vain kaksi kuukautta Trumpin hallinnon vetäytymisen Pariisin sopimuksesta jälkeen…” (naurua).

Tämä on absurdia” Eli kaksi kuukautta siitä kun Trump vetäytyi Pariisin sopimuksesta joku kaheli Berkleystä päätteli olevan linkin Intian farmarien itsemurhien, ilmastonmuutoksen ja Trumpin vetäytymisen Pariisin sopimuksesta välillä. Ja WaPo tekee vakavissaan uutistarinoita siintä. Seuraavaksi tiedättehän, saamme tarinoita merenpinnan nousemisen itsemurhaan ajaneen Intialaisen farmarin lipastossa olevasta kalasta keskellä Intiaa.

Lähde.

 

Mainokset