Euroopan ilmastoalarmistipolitiikan fiasko jättää EU,n talouden ulkomaisten energiantuottajien vangiksi

Erinomainen WattsUpWithThat artikkeli toi esiin U.S. ja Venäjän globaalin ylivallan luonnonkaasusun tuotannossa näin lavastaen näyttämön kansainväliselle vientikilpailulle samalla paljastaen toisen globaalin energiavastakkaisasettelun huonosti harkitun, järjettömän ja tieteellisesti perusteettoman ilmastoalarmistisen EU politiikan muodossa.

 

clip_image002l

Euroopan vallitseva ja epäkäytännöllinen vihreä energiapolitiikka yhdistettynä sen anti-ydinvoima, anti-hiili (vaikkakin hiili jatkaa hallitsevana sähköenergian tuotannossa uudistuvan energian epäonnistuessa) , anti-liuskekaasu jne. näkemyksineen on johtanut siihen että EU,sta ja sen taloudesta on tullut ulkomaisten energiantuottajien vanki ja uskomattoman riippuvainen niistä ollen kykenemätön kontrolloimaan omaa energia ja taloudellista kohtaloaan.

 

clip_image004

Nykyään Saksa, EU,n talousveturi on tullut riippuvaiseksi Vanäjän tuottamasta luonnonkaasusta ja riippuvuus tulee vain kasvamaan vieläkin enemmän tulevaisuudessa.

clip_image006

Saksa lobbaa vahvasti rakentamaan 10 miljardin € toista suurta luonnonkaasuputkea nimeltään Nord Stream 2 lisätäkseen merkittävästi suoraan Siperista tuotavan luonnonkaasun määrää.

Saksa vastaanottaa jo nyt 40% kuluttamastaan kaasusta Venäjältä ja tämä luku tulee kasvamaan yli 50 prosentin vuoteen 2025.

 

clip_image008

Muut EU maat ovat huolestuneita uudesta Venäjä/Saksa kaasuputkesta sen lisätessä energiariippuvuutta Venäjästä jonka tälläinen kaasuputki loisi EU,lle.

Jotkut EU valtiot ovat myös huolissaan Saksan lisääntyvästä roolista kaasunjakelupisteenä muille EU valtioille johtuen lisääntyvästä kaasutoimituksesta ko. putkella.

Lisäksi jotkut esitetyn kaasuputken osat ovat EU,n toimivallan ulkopuolella luoden oikeudellisia epäilyjä.

clip_image010

Äskettäin säädetyt U.S. pakotteet Venäjää vastaan luovat myös epävarmuutta EU,ssa koskien uuden ehdotetun putkiston rakentamista ja käyttöä.

clip_image012

On kummallista että U.S.assa on niin paljon hypeä valtamediassa hallituksen oletetuista kytköksistä Venäjään aikana jolloin Amerikka on vakiinnuttanut itsensä globaaliksi energiajättiläiseksi omaten täydellisen kontrollin omasta taloudellisesta ja energiatulevaisuudestaan.

Samaan aikaan EU, johtuen sen naurettavasta ilmastoalarmistihulluudesta on sallinut taloudellisen ja energiatulevaisuutensa tulla ulkomaisten hallitusten, nimeten erityisesti Venäjän, saneleman  energiapolitiikkan vangiksi.

Lähde:

Europe’s climate alarmist policy fiasco leaves EU economy prisoner of foreign energy providers

Mainokset