Presidentti Trump julistaa ylpeänä voittoa US. ilmasto; energiapolitiikalle G20 kokouksessa

 

Valtamedia on niin riivaantunut puskemaan poliittisesti improvisoitua ja tieteellisesti virheellistä ilmastoalarmismia ja uudistuvan energian aktivismia että kertomukset mitä äskettäin tapahtui G20 kokouksessa Hampurissa kadottivat täydellisesti presidentti Trumpin saavuttaman merkittävän menestyksen kokouksessa.

Presidentti Trump vaati ja saavutti selvän lausunnon USA,n Pariisin Ilmastosopimuksen hylkämisestä sekä yhtä tärkeän lausunnon joka tunnustaa fossiilisten polttoaineiden tehokkaan käytön  asianmukaisen roolin tulevaisuuden energialähteenä, molempien lausumien sisältyessä G20 kokouksen ”Loppukommunikeaan”.

 

clip_image002

Nämä selvät ja suorat poliittiset lausunnot US. asemasta näissä keskustelunaiheissa, joiden kanssa jotkut G20 maat ovat tyytymättömiä asettaa päiväjärjestyksen presidentti Trumpin suhteen kunka hänen hallintonsa johtaa toimia koti ja ulkomailla ilmasto ja energiapolitiikkaa koskien.

US. ei enään tuhlaa kymmeniä miljardeja dollareita rahoittaakseen YK,n absurdia salarahastoa jota kaunistelevasti kutsutaan  nimellä “Green Climate Fund”, joka ei ole mitään muuta kuin poliittisesti ohjattu hyvinvoinnin uudelleenjakamissuunnitelma.

 

US. ei myöskään jatka minkäänlaisten tulevien päästörajoitusvelvotteiden kanssa, jotka haittaisivat taloutta tai sitoisivat valtaviin kustannuksiin, epäluotettavaan uudistuvan energian ohjelmien hölynpölyyn jotka sivuttavat paljon käyttökelpoisemman, kustannustehokkaamman, luotettavamman ja ympäristöystävällisemmän fossiilisten polttoaineiden kuten luonnonkaasun käytön.

US: ilmasto ja energiapolitiikka ei enään harjoiteta epäpätevästi  Obaman ajan tieteellisesti perusteettoman ilmastoalarmismi hölynpölyn ja idioottimaisen energiankäyttöä kuristavan politiikan avulla.

U.S. – toisin kuin Angela Merkelin Saksa – on merkittävästi vähentänyt päästöjään lisäämällä  vapailta energiamarkkinoilta saatavaa luonnonkaasun käyttöä näin laskien energiakustannuksia laajentaen yritystoiminnan kilpailukykyä.

clip_image004

Lähde:

President Trump boldly proclaims a winning U.S. climate; energy policy at G20 summit

 

Mainokset