Basel Daily kirjoittaa Pariisin farssimaisen sopimuksen dumppaamisen olevan oikeansuuntainen. Donald Trump on oikeassa.

BaZ kirjoittaa Trumpin olevan oikeassa koska Pariisin sopimus on ”dokumentti joka on suistunut  raiteiltaan kaikin tavoin” ja on sopimus ” joka tihkuu vihaa  länsimaita kohtaan” tehden ”groteskeja, tyhjiä lupauksia” kehitysmaille.

BaZ kommentaattori kutsuu Pariisin sopimusta kokonaisuudessaan ”paperiksi ilman arvoa” koskei se sisällä laillisesti sitovia velvoitteita sisältäen vain hampaattomia ”harkittuja kansallisesti määritettyjä panoksia” (INDC), joka tarkoittaa jokainen maa voi määrittää itse kuinka paljon CO2,hta se pyrkii leikkaamaan ilman mitään toimeenpanomekanismia.

“Farssi”

BaZ kommentaattori syyttää Pariisin sopimuksen sallivan Kiinan ja Intian emittoida kuten ennenkin vuoteen 2030, ja senjälkeen vain leikkaavan pikkuhiljaa. On sanottava että joidenkin teollisuusmaiden sitoutumiset lupauksiinsa tulevat olemaan ”täysin epärealistiset saavuttaa” ja tämä se tekee sopimukseta ”Farssin”.

 

”Häiritsee elitistyympyröitä”

BaZ mielipide muistuttaa myös lukijoita kuinka tiede on pullollan epävarmuuksia ja sotkeutunut monimutkaisiin tietokonesimulaatioihin ja mitä on oikeasti tapahtumassa on se että Trump on massiivisesti sotkemassa elitistiympyrät. BaZ kommentoi edelleen:

Asiat olivat niin loistavasti konfrensseissa ja kansainvälisissä kokouksissa kunnes tämä elefantti murskasi kaiken tieltään.  Kiina Kiina kaapissa? Ei vaan hän vain päästi kaikki höyryt ulos.(Basler Zeitung)”.

 

=============================
P.S. by NTZ

Seuraava kaavio osoittaa miksi Pariisin sopimus voi olla ensiaskel ihmiskunnan historian suurimpaan investointivirheeseen. Olettaen että tiede oli totta, triljoonia dollareita vain muutaman tuhannesosa-asteen tähden.

 

Source: Bjorn Lomborg – Impact of Current Climate Proposals DOI: 10.1111/1758-5899.12295

Lähde:
http://notrickszone.com/#sthash.LoZM7VWf.dpbs
Mainokset