2 kesäkuu 2017

One Nation, Australialaisen puolueen Senaattori Malcolm Roberts on vaatinut välitöntä Pariisin Ilmasto”sopimuksen” hylkäämistä Trumpin vedettyä  Yhdysvallat pois Pariisisin ”sopimuksesta”.

Presidentti Trump vahvisti uudelleen sitoutuneensa asettamaan Amerikkalaiset ihmiset etusijalle ja lausui suojelevansa Amerikkalaisia työpaikkoja syyttäen ”sopimuksen” olleen suunniteltu uudelleenjakamaan US. hyvinvointi muille valtioille.

Australialaiset tuntevat ilmastopolitiikan tuomaa taloudellista kärsimystä päivittäisessä elintasossaan kestämättömine energialaskuineen, korkeana työttömyytenä, lamaantuneena teollisuutena ja nopeasti kasvavine valtion velkoineen.

“Pariisin ilmasto”sopimuksella” on vain yksi tarkoitus de-industrialisoida läntiset valtiot tyydyttääkseen YK,n sosialistista agendaa –  jakaa uudelleen 100 Biljoonaa $ vaurailta länsimailta vuoteen 2100 mennessä, lausui Roberts.

Kiina, Intia, Venäjä ja muu Aasia ja Afrikka eivät ole varustettu samalla taloudellisella käsijarrulla mikä antaa niille ennennäkemättömän taloudellisen edun Australiaan nähden.

Hän lisäsi “Allekirjoittamalla tämä ”sopimus” hallituksemme  luovutti  suvereenisuudensa Yhdistyneille Kansakunnille – maanpetoksellinen toimi Australian kansalaisia vastaan – joka pitää mitätöidä välittömästi. 

“Australialaiset eivät äänestäneet antaakseen tuottavan teollisuutensa Kiinaan ja Intiaan, tehdäkseen sähköstä ylellisyystuotteen joka on vain hyvin toimeentulevien kustannettavissa” Lausui Senattori Roberts.

“Vaikka lopettaisimme kaiken teollisuutemme ja liikenteemme huomenna, se ei tekisi hitusenkan eroa ilmastoon ”.

Senattori Roberts on antanut LNP, ALP, ja vihreälle puolueille selvän valinnan “teidän täytyy päättää kenen puolella olette, Australian vai Yhdistyneiden Kansakuntien”?

Australian ei koskaan pitäisi kääntyä vieraan vallan puoleen vahingoittaakseen kansakuntansa turvallisuutta, sanoi Roberts.

Lähde:

http://theclimatescepticsparty.blogspot.fi/2017/06/australians-suffer-under-treacherous.html

 

 

Mainokset