Kupla puhkaistu. :- )

Vapaan maailman johtaja johtaa tiellä pois sisällättömästä byrokraattisesta ylimainostetusta yksimielisyydestä joka ei koskaan ollut muuttamassa säätä.

Vapaan maailman kansalaiset eivät koskaan äänestäneet Pariisin yksimielisyyteen liittymisestä. Trump on juuri sanonut itsestäänselvän – hän huolehtii ensin US kansalaisista, ja neuvottelee uudelleen sopimuksen joka auttaa ympäristöä rankaisematta suurimpia saastuttajia.

Ilmastokultin jäsenet reagoivat tavalla jolla kultin jäsenet toimivat. Australian vihreä parlamentin jäsen kutsui suurinta sotilasliittolaista  “limastorikolliseksi“. Al Gore sanoi sen olevan holtiton ja  selittämätön, ja nähtävästi Kolmannen Kiven Auringosta puheenjohtaja, Leonardo Di Caprio “planeetta on kärsinyt

Tom Steyer sanoo Trumpin “syyllistyvän petolliseen sotatoimeen Amerikan ihmisiä vastaan”.  

MSNBC’n Donny Deutsch… sanoi presidentin ”olevan sosiopaatti”.

 

 

Lainaus  käsikirjoituksesta.

Kuten Wall Street Journal kirjoitti tänä aamuna: ” Todellisuus on että vetäytyminen on Amerikan taloudellisissa intresseissä eikä vaikuta paljon ilmastoon.

 

Yksi toisensa jälkeen olemme pitämässä lupauksemme jotka tein Presidenttikampanjani aikana – olkoon kyse työpaikkoja tuhoavan sääntelyn purkamisesta:; erinomaisen Korkeimman Oikeuden nimittämisestä ja vahvistamisesta erinomaisen Korkeimman Oikeuden; asettamalla esiin uudet eettiset säännöt; saavuttamalla ennätysvähenemisen laittomassa pakolaisuudessa etelärajalla; tai tuomalla töitä, laitoksia ja tehtaita takaisin Yhdysvaltoihin määrin jota ei tähänasti pidetty edes mahdollisena. ja uskokaa, olemme vasta aloittaneet, työvoimamme hedelmiä näemme pian enemmänkin.

Lähde:

http://joannenova.com.au/2017/06/trump-leads-way-in-popping-symbolic-paris-bubble/

Mainokset