Netin Neutraalius: Trumpin Seuraava Suuri Kohde.

Trumpin hallinto on ollut selvillä ja julkituonut näkemyksensä että netin neutraaliuteen on sääntelyllä ylireagoitu. Ja äskettäin, Valkoisen Talon puhemies Sean Spicer on sanallisesti vahvistanut että Presidentti Trump tulee työskentelemään tavalla joka palauttaisi neutraliteettiohjeet tulevina kuukausina.

Nettipoliisi ”työnsä” ääressä

 

Internetin Evoluutio

Internet on kehittynyt aika nopeasti 20 vuoden aikana. Useimmat aikuiset muistavat lankapuhelinpalvelut,  missä tämänkaltaiset äänet kuten tässä tarkoitti että olet kytkeytynyt World Wide Webbiin. Sitten oli DSL ja suurnopeuksinen Internet. Kulloinkin vauhti näytti uskomattomalta, mutta asia eteni merkittävästi etanan vauhdilla. Sitten me saimme Wi-Fi,n joka salli sinun kytkeytyä langattomasti missä tahansa olet, Ja nyt on mobiilipesäkkeitä   jotka sallivat yhdistää mihin tahansa missä olet vaikkei olisi WI-Fi verkkoa välittömässä läheisyydessä.

 

Näinä vuosina, Internet on kehittynyt – mutta yksi asia on pysynyt vakiona: liberaalit ovat tähdänneet sen sen sääntelyyn. Vuosikymmenet he ovat halunneet hyökätä kahlehtimaan Internetiä työntäen hallitusta vastuuseen. Ja lopulta, entisen presidentti Obaman globalistiaikakauden alla, nämä vasemmistolaisnuket saivat tahtomansa netin neurtraaliuden muodossa.

Käyttäen kieltä joka oli pelottavasti samanlaista luin hänen selitykset universaalista terveydenhoidosta Obama selitti miksi hän tuputti Kansallista kommunikointikomissiota (FCC)  saattamaan voimaan netin neutraaliutta marraskuussa 2014 sanomalla  ”Emme voi sallia Intrernet palveluntuottajien rajoittaa parasta pääsyä tai poimimaan voittajia tai häviäjiä palvelujen ja ideoiden ajantasaista markkinapaikalta. Uskon että FCC,n pitäisi luoda uusi säännöskokoelma suojelemaan netin riippumattomuutta ja takaamaan ettei kaapelitv yhtiö tai puhelinyhtiö kykenisi toimimaan portinvartijana, rajoittamalla mitä voit  tehdä tai nähdä online”.

Mitä useimmat ihmiset eivät tunnista on se ettei netin neutraalius ole muuta kuin t vapauden ja pysyvyyden työntäminen pois internetistä. Se on suora hyökkäys vapaata markkinataloutta vastaan joka on näyttänyt (kerran toisensa jälkeen) että hallituksen vaikutuksen puute luo suuremman tarjonnan, matalamman hinnan, ja paremman palvelun.

Mutta Obama ja hänen kätyrinsä yrittivät vakuuttaa Amerikkalaiset että rajoittamaton  pääsy ja hallituksen sanelema rajoittaminen ovat hyviä asioita. (Jos tämä kuulostaa epäonnistuneelta ObamaCarelta, se on sitä) Tekemällä näin hän asetti ”Ison Veljen”  kontrolloimaan Internetin eteenpäinmenoa.

Presidentti Trump Valmistautuu taistoon Netin Neutraaliudesta.

Kiitollisena, Amerikalla on lopultakin takaisin virassa presidentti joka asettaa Amerikkalaiset etusijalle muiden valtioiden tarpeisiin nähden. Amerikkalaisilla on lopultakin presidentti joka tunnusttaa markkinatalouden olevan ylivoimainen sosialistisiin ideologioihin verrattuna. Heillä on lopultakin presidentti  joka pitää parempana Amerikkalaisen yritystoiminnan kontrolloivan suuntaa minkä teollisuus ottaa vastoin hallituksen virkamiehiä jotka ovat kontrolloineet monimutkaisia verkostoja vastapalveluperiaatteella. Heillä on vihdoin Presidentti joka laittaa Amerikkalaiset ensin.

****

Suomalaiset voivat vain kadehtia ja nähdä päiväunia presidentistä joka laittaisi Suomalaiset ensin.

Lähde:

Read more: http://www.americanthinker.com/articles/2017/06/net_neutrality_trumps_next_big_target.html#ixzz4iq0XZ3iu
Follow us: @AmericanThinker on Twitter | AmericanThinker on Facebook

Mainokset