Jos Trump Vetäytyy Pariisista, Seuraako Siintä Pienintäkään Eroa Ilmastoon

Kesäkuu 31, 2017

By Paul Homewood

Maailma on kuullut Washingtonista että Presidentti Trump on lopulta tehnyt päätöksen vetäytyä Pariisin yhteisymmärryksestä.

Onkin jo esiintynyt erilaisia tarinoita apokalypsistä joka odottaa kulman takana jos näin kävisi, eikä vähiten ns. tiedemiehiltä joiden pitäisi tietää paremmin, esim:

 

Mutta mitäköhän se tekisi globaaleille emissioille.

Obama lupasi leikata GHG emissioita 26% vuoden 2005 tasosta 6,2GtCO2e  hänen INDC,ssään Pariisissa. Kuitenkin vuosien 2005 ja 2012 välillä (viime vuoden luvut ovat saatavilla UNFCCC,ltä) emissiot ovat jo laskeneet 11%. Suurin osa tästä tapahtui pian talousromahduksen jälkeen.

 

image

 

Väliaikainen data antaa ymmärtää että emissiot ovat laskeneet sitten vuoden 2012.

Senvuoksi, jos US. pitäisi tavoitteensa emissioiden pitäisi pudota jotakuinkin toiset 0,9 GtCO2e.

Mutta miten globaalit emissiot?

Jopa UNFCCC myöntää että Pariisin  yksimielisyys tarkoittaisi että ne nousisivat 49 Gt,stä vuonna 2010 55 Gt,hen vuoteen 2030, 6 Gt,n nousu.

Sen vuoksi jos US ei leikkaa päästöjään pitemmälle maailmanlaajuiset emissiot noususivat 6,9 Gt 6 Gt,n sijaan.

 

 

fig2exec_syr_update_v27apr2016_905_withlegend_thumb_thumb_thumb_thumb

Jos ilmastotiedemiehet rehellisesti uskovat että US vetäytyminen Pariisista aiheuttaisi niin suuren muutoksen, ehkä heidän pitäisi lähteä soutuveneellä Kiinaan ja kysyä miksevät he vähennä emissioitaan.

Kuten hyvin tiedämme, millään tässä ei ole mitään tekemistä ilmaston kanssa. Todellinen huoli  on korruptoituneiden tiedemiesten joukossa, välistävetävien uudistuvien huijareitten  ja hyvinvoinnin uudelleenjakajien jotta rahantulo kuivuisi.

Otetaan pois US, ja koko korttitalo romahtaa pian.

Lähde:

https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2017/05/31/if-trump-exits-paris-will-it-make-the-slightest-difference-to-climate/

Mainokset