Daniel Gilroy, työntekijä joka varoitti Omar Mateenin häiriintyneestä vihamielisyydestä, oli aiemmin itse poliittisen korrektiuden uhri.

PHOTO: Daniel Gilroy, pictured, used to work with Orlando nightclub shooter Omar Mateen.

Daniel Gilroy

Poliittinen korrektius on teema joka on kudottu Orlandon yökerhoJihadtappajan taustatarinan läpi. Lain toimeenpanevalta ja sen työntekijät olivat kyvyttömiä erottamaan Omar Mareenia työstään turvallisuusvartijana ja pääsystä vaarallisiin aseisiin sallien hänen uransa itseradikalisoituneena jihadistina.

Sydäntäsärkevästi oli olemassa mies joka yritti varoittaa tästä kytevästä ihmisinfernosta. The Los Angeles Times selittää:

Daniel Gilroy, 44, työskenteli Mateenin kanssa noin vuoden ajan turvallisuusvartijana Floridassa.

Valitin usein että hän on vaarallinen, hän ei pidä mustista, naisista, lesboista eikä juutalaisista, Gilroy kertoi Times of Sunday lehdelle.

Mateen uhkasi väkivällalla hänen kuultensa kun Mateen näki Afroamerikkalaisen ajavan lujaa, sanoen toivovansa voivan tappaa kaikki mustat ihmiset rodullisesta syystä, Gilroy muisteli.

Törmäät kyllä kiihkoilijoihin, mutta hän oli paljon enemmän. Hän oli aina vihainen, hikoili, juuri vihainen maailmalle.

Gilroyn varoitus kaikui kuuroille korville

Gilroy sanoi eronneensa turvallisuustyöstään sen jälkeen kun Mateen alkoi vainoamaan häntä lähettäen niinkin monta kuin 20 tai 30 tekstiviestiä päivässä ja enemmän kuin tusinan puheviestejä. Gilroy sanoi ettei hänen työnantajansa  G4S puuttunut asiaan.

Näin tämän tulevan.

Lähde: http://www.americanthinker.com/blog/2016/06/daniel_gilroy_the_coworker_who_warned_of_omar_mateens_deranged_hatred_earlier_was_a_victim_of_political_correctness.html

Mainokset