Europpa Antaa Kansalaistensa Jäätyä Kuoliaaksi  …40,000 Vainajaa Talvena 2014 Kun ”Energia Köyhyys” Räjähti Putkessa!

Viimeisin tarina “vihreästä energiasta” Saksalaisessa viikottaisessa FOCUS online uutisissa todellakin järkytti.

Europan energiapolitiikka on pohjakosketuksessa maksaen kymmeniätuhansia kansalaistensa ihmishenkiä – kaikki ”ilmastonsuojelun” pyhälle alttarille. Otsikko FOCUS artikkelista.

“Suuri energiavalhe”: Miksi sähköstä on tulossa ylellisyyttä?

Yksi sairaimmista asioista on se että tarvitaan täysimittainen katastrofi ennenkuin Eutoopan ja sen todellisuudesta erkaantuneiden johtajien politiikkaa korjataan. Useinkin uhrien lukumäärä ja aiheutettu tuho tulee tunnetuksi vasta puhdistosjoukkojen siivottua aiheutetut rauniot. Ajattelkaamme esimerkisi Natsismia, holokaustia – tai Neuvostoliiton kommunismia.

Kolme ylläolevaa ovat esimerkkejä jäljellejättämästään todellisen mittakaavan hävityksestä joka selvitettiin vasta sen jälkeen kun ideologisesti juopuneet tyrannit tulivat lyödyiksi ja heidän perintönsä pantiin valokeilaan.  .

FOCUS siteeraa parhaillaan dokumenttielokuvaa jonka Eurooppalaisen televisioaseman ARTE,n on määrä lähettää tänä iltana. Dokumentti esittää kuinka Euroopan energianhinnat spiraloituvat ylöspäin  kontrolloimattoasti, kauhistuttavine seurauksianeen, joita näillä on maanosan kansalaisille.

40,000 kuollutta energian katkaisun vuoksi.

Asetelma jota olemme tarkastelemassa on paljon järkyttävämpi kuin aiemmissa huonnoimman tapauksen skenaarioissa olisi voinut kuvitella. FOCU,s raportoi (lihavointi lisätty).

 

Vuonna 2014 Europassa oli jotakuinkin 40,000 talvikuolemaa koska miljoonat ihmiset olivat kykenemättömiä maksamaan sähkölaskujaan – niin kutsuttu-energia köyhyys vaikuttaa noin 10% Eurooppalaisista. Viimeisinä 8. vuotena Euroopan sähkön hinta on noussut keskimäärin 42%.

FOCUS kirjoittaa että juuri köyhät ovat ”sosialistisen” Euroopan puhtaan energian pyrkimyksen uhreja. Bulgariassa kansalaiset näkevät puolet tuloistaan ahmaistavan yksin energiakustannuksiin. Espanjassa 28% kansalaisista elää energiaköyhyydessä. Saksassa, FOCUS kirjoittaa 7 miljoonan talouden elävän ”energiaköyhyydessä”.

Energiaköyhyyden seuraukset ovat ennalta nähtävissä: kymmeniä tuhansia kuolleita vuosittain, miljoonien menettäessä energiansa.

Tuleva energiavaikutteinen massatuho.

Tietysti pitää olla varovainen kuvaillessaan massatuhoihin liittyviä katastrofeja ja huonoa tiedettä. Historia on nähnyt niitä monia niistä 20. vuosisadan aikana. Näkemämme vuosisadan aikana ovat jo kymmenettuhannet kuolleet koska heiltä on kielletty huokea energia, tuote jota mikä tahansa kehittynyt yhteisö pitäisi (tai pitäisi pitää) olennaisena ihmisoikeutena, kuten vaikka puhdasta vettä.

Kuinka paljon epäedullista energiaa täytyy tulla,  ja kuinka moniea kymmenientuhansia talvikuolemia Euroopan pitää todistaa herätäkseen vihreän energian hulluudesta. Enään ei ole selityksiä. Tosiasiat ja data ovat esillä, ja päättäjien pitää ryhtyä pelastustoimiin. Kieltäytymällä tekemästä sitä nyt, on osoitus törkeästä laiminlyönnistä.

Raivon nouseva vuorovesi.

ARTE dokumentti raportinomaisesti osoittaa kuinka Euroopan kansalaiset, mukaanlukien ympäristöaktivistit, ovat huolissaan siintä että sähköä kutsutaan nykyään enenevissä määrin ”ylellisyystuotteeksi”. FOCUS lisää:

Heidän vihansa on selvästi käsinkosketeltavaa hallitusten tosiaankin johdettua harhaan useat kansalaiset, kykenemättä kestämään protesteja.

Sähkön hinnan noustessa spiraalinomaisesti, ja massiivisen kontrolloimattoman Arabimaahanmuuton jatkuessa, Eurooppa on tyhjentänyt voimavaransa erityisen kuiviin.

PS. dokumentti on nyt nähtävissä englanniksi tekstitettynä.

 

Raketti.jpg

Lähde: NoTricksZone

Mainokset