Belgialainen Tiedemes / Orgaanisen Kemian Professori Kutsuu IPCC Teorioita “Surkeiksi” …”Taas väärin”

Facebookissa Belgialainen Orgaanisen Kemian Professori Istvan Marko vastasi eiliseen Kenneth Richardsin postiin lainaten hyvin tuoretta kirjallisuutta joka esittää jäätiköiden sulamisen tänään tapahtuvan itseasiassa paljon hitaammin kuin kuin viimeisen 10 000 vuoden aikana

MarkoProf. Istvan Marko, photo source: Facebook

Kirjallisuus täten kieltää usein kuullun mediaväitteen että jäätiköt ja napakalotit “sulavat nopeammin kuin koskaan“.

Kommentissaan Unkarilaissyntyinen Prof. Marko  ihmetteli josko Richardsin mainitsema tutkimus olisi edes “päässyt läpi antropogeenisen lämpenemisen kannattajien vertaisarviointiverkostosta“.

Summaten tutkimuspaperin tuloksia Marko kirjoittaa havaintojen taas kerran ”olevan ristiriidassa IPCC,n kurjien teorioiden kanssa” ja että ilmakehän CO2 pitoisuus ei kertakaikkiaan korreloi merenpinnan tason eikä laajenevien tai vetäytyvien jäätikköjen kanssa. Hän kirjoitti ”IPCC epåonnistui jälleen”.

Marko  on ollut ankara antropogeenisen ihmisperäisen ilmastonmuutosteorian kriitikko esiintyen useissa haastatteluissa.

Äskettäisessä Englanninkielisessä haastattelussa hän soimasi COP 21 asiakirjaa väittäen sen tulosten olleen sisällölliseti olemattomia ...”COP 21 tulos on ei tulosta” …”koska tässä erikoisessa sopimuksessa ei ole mitään sitovaa”, Hän lisäsi ainoan asian joka motiivoi CO2 vähennyksiä olevan ”häpeä” lisäten ”tietämäni mukaan kukaan poliitikko ei tiedä mitä häpeä lainkaan on. He eivät kokonaisuudessaan ole häpeän kohde”.Haastattelussaan hän muistuttaa kuulijoilleen että pitkän ajan lämpötilatrendit Holoseenin ajan ovat olleet laskevia ja tämän päivän lämpötilat on ylitetty useina ajanjaksoina viime   10 000 vuoden aikana. Kieltäen väitteen CO2,den olevan pääroolissa uskoen muiden luonnollisten tekijöiden ja syklien olevan työssään.

Selvästikkin Richardsin esittånåt tutkimuspaperit ovat vain viimeinen todiste kirjallisuusvuoresta jota hallitusrahotteinen IPCC kieltäytyy tunnustamasta.

Lähde: http://notrickszone.com/2016/03/25/belgian-scientist-organic-chemistry-professor-calls-ipcc-theories-sordid-failed-again/#sthash.sVYPrXUa.dpbs
Ilkka
Mainokset