Inkvisition niitä kohtaan jotka kieltävät tieteen yksimielisyyden on loputtava.

Rooman Katolinen inkvisitio tuomitsi Galileo Galilei vuonna 1633 kotiarestiin kuolemanrangaistuksen uhalla kerettiläisestä näkemyksestä että maa kiertäisi aurinkoa.

Tämän päivän inkvisiittorit pyrkivät vastustajiensa vangitsemiseen ja taloudelliseen raunioittamiseen.

Tieteellisenä tapahtumana ilmastonmuutoskatastrofi hiipuu, suuripalkkaiset ilmastopoliitikot kohdistavat lisääntyvästi toimensa toisinajattelijoiden rankaisuun vakuuttaakseen ”konsensusta”, visiota joka on ainut väline osoittaakseen globaalin lämpenemisen järjestääkseen yhteiskunnan mieleisekseen energiankäyttöä suitsimalla.

”Tähän asti ilmastotiede on keskittynyt lähinnä kiduttamaan dataa saadakseen lämpenemis, jäiden sulamis tai merennousutunnustuksen, sabotoimalla arvostettujen tiedemiesten toitä sekä estämällä CAGW agendalleen kriittisten tieteellisitn tutkimusten julkaisun tiedejulkaisuissa, tai mediassa erottamalla toimittajia jopa ilmastohypen kritisoinnista. IM”

 

Siintä että saattaa olla muutaman asteen heilahteluja globaalissa lämpenemisessä vuosikymmenten tai jopa vuosisatojen aikana ilman sen suurempia häiröitä on uusi harhaoppi joka on vaimennettava.

Ilmastoinkvisitio alkoi Michael Mannin kanteella hänen ”lätkämailatutkimusta”, alarmistien pyhää tekstiä kritisoivia vastaan. Oletus että Prof. Mannin kuulu diagrammi näyttäen nopeaa hiljattaista lämpenemistä olisi hänen tilastollisten menetelmiensä tuottama virhehavainto mielummin kuin tarkka esitys historiallsesta todellisuudesta oli liikaa Penn State yliopiston klimatologeille ja hänen apureilleen sietää.

Heidän kohteidensa joukossa (ja kanteen toimeksiantajien) oli Competitive Enterprise Institute, ajatushautomo, johtuen sen skeptisestä näkemyksestä ilmastopolitiikkadebattiin.Mr. Mannin kanne pyrkii saamaan sen yhdessä National Review julkaisun kanssa pois markkinoilta.Neljä vuotta ja oikeus aprikoi vieläkin kyseessä olevaa Perustuslain ensimmäiaen lisäyksen arvoa. Sillaikaa haasteella on ollut toivottu vaikutus sen kasvatteessa  epävarmuutta lainkäyttöä kohtaan joka hyydyttää konsensusnäkemyksen haastamisen.

Mr. Mannin kanne jakoi ilmastotieteilijät–monet jotka tunnistaen sen uhkaavan elinvoimaista tieteellistä vuoropuhelua–mutta ilmastoinkvisitio oli vasta alkamassa.Viime vuosi on todistanut jopa kovakouraisempia hyökkäyksiä vahvistamaan alarmistidoktriinia ja eliminoidakseen toisinajattelijat.

Senaattori Sheldon Whitehouse omaksui suurinkvisiittorin roolin .Viime keväänä hän vaati oikeusministeriötä syyttämään niitä jotka ovat ”koordinoidun strategian” takana levittäen näkemyksiään ilmastonmuutoksesta, mukaanlukien energiateollisuus, kauppajärjestöt ”konservatiiviset poliittiset laitokset” sekä tiedemiehet.Mr. Whitehouse, aiempi syyttäjä otti lailliseksi perusteeksi syytteille RICO lain joka on tarkoitettu Mafia organisaatioita ja huumekartelleja vastaan.

Syyskuussa 20 ilmastotiedemiehen joukko kirjoitti kirjeen Presdentti Obamalle ja oikeusministeri Loretta Lynch rohkaisikin heitä kiinnittämään huomionsa Mr. Whitehouseen saadakseen aikaan skeptikkoja kohtaan suunnatun RICO rikostutkimuksen.Tämä oli muka välttämätönta sen jälkeen, he väittivät.Amerkan vallallaoleva ilmastonmuutospolitiikan olevan ”riittämätöntä.” ilmastonmuutosriskeihin kohdistuvien eriävien mielipiteiden vuoksi.Julkisia tallenteita koskevan lain alainen Email kirjeenvaihto paljasti sittemmin vaadittaessa että ko, 20 tiedemiehen kirje oli myös Mr. Whitehousen itsensä koordinoima […]

Pelottelu on näiden pyrkimysten tarkoitus.Yksittäiseille tiedemiehille, ajatushautomoille ja yksityiselle liiketoiminnalle ei sovi hallituksen määritelemän valtavan vallan joutuvan toisinajattelijoiden käsiin.Hyökkäyksen selvittäminen-haasteen, syytteen ja tuomion uhallakin – on enemmän kuin mihin useimmat voivat varautua.Käytännön tosiasiana, Perustuslain ensimmäisen lisäyksen puolustaminen näissä yhteyksissä edellyttää resursseja haastaa hallitus ja voittaa piittaamatta kustannuksista ja siitä kuinka kauan se kestää.

Se edellyttää myös ilmastoinkvisition suoraa haastamista.Harhaanjohtavat hallituksen tukimukset päämääränään vaimentaa tietty näkökanta, osallistuminen laittomiin kostotoimintaan lailla suojattua sananvapautta vastaan voidaan sellaisenaan tutkia oikeudessa taloudellisin menetyksin, mahdollisti saatavilla liittovaltion tai valtion syyllisiä vastaan.Jos kenenkään pitäisi joutua pelotelluksi niiden tulisi olla virkmiehet jotka ovat halukkaita väärinkäyttämään valtaansa puhetta mitä eivät hyväksy vastaan

Sen vuoksi perustimme Vapaa Sana Tieteessä Projektin puolustamaan avointa tutkimusta ja depattia joka on keskeistä tieteen kehityksessä ja ymmärryksessä. Projekti antaa laillista tukea ja neuvoja niitä tarvitseville suorittaessaan hyökkäystä virkamiesten väärinkäytöksiä kohtaan muuttaakseen nykyasetelman.Tiedemiesten, poliittisten organisaatioiden pitäisi pelätä olevansa seuraavat ilmastoinkvisition uhrit – ja saavansa rangaistuksen sekä henkilökohtaisen turmion sekaannuttuaan tutkimukseen edistääkseen omia näkemyksiään.

Lähde GWPF
Ilkka

Mainokset